top of page

Suihkurusketus

Suihkurusketus,
koko vartalo
Suihkurusketus,
sääret
Tärkeää tietää ennen hoitoa!
 • Varaa ajoissa! 📆 Jos haluat rusketuksen esimerkiksi tiettyä tapahtumaa tai juhlia varten, suosittelemme varaamaan ajan siten, että suihkurusketus tehdään noin 2 päivää ennen h-hetkeä.

 • Kuori ja kosteuta ihosi noin 1 vrk ennen suihkurusketukseen saapumista. Suosi öljyttömiä tuotteita ja anna ekstrahoivaa erityisen kuiville kohdille ihollasi, kuten kyynärpäille, nilkoille ja polville. Muista myös kasvot ja kaula!

 • Jos haluat poistaa ihokarvoja, suosittelemme sheivausta noin 12–24 h ja sokerointia tai vahausta 24–48 h ennen rusketusta. Tällöin ihohuokosillasi on riittävästi aikaa rauhoittua ja sulkeutua ennen suihkurusketusta eikä ruskettava aine keräydy niihin.

 • Maltti on valttia 💅 Olemme ehdottomasti kaiken kattavien hemmottelupäivien puolesta, mutta jos suunnitelmissasi on myös esimerkiksi kampaajakäynti tai ripsihuolto, ethän varaa sitä samalle päivälle suihkurusketuksen kanssa!

Suihkurusketus,
5- kortti
Suihkurusketus,
kasvot/decoltee
 • Puhtaus on puoli rusketusta! 🫧 Saavu paikalle ilman meikkiä, hajusteita, deodoranttia, voiteita tai muita kemikaaleja ihollasi. Eli siis peseytyneenä ja puhtaana. Vain siten lopputuloksesta on mahdollista saada mahdollisimman tasainen.

 • Rusketusraidoilla vai ilman? 👙 Osassa kauneushoitoloita suihkurusketus on mahdollista ottaa ilman alusvaatteita tai bikineitä (eli siis alasti). Halutessasi voit kuitenkin ottaa mukaan tummat bikinit tai alusvaatteet tai pyytää hoitolasta käyttöösi kertakäyttöiset stringit.

 • Pois tieltä hiukset ja korukivet! Sido hiukset ja ota kaikki korut pois. Hoitoloista on usein saatavilla hiuksia suihkurusketukselta suojaavia myssyjä, jollaisen käyttöä myös me Timmalla suosittelemme lämpimästi.

 • Kosmetologit ovat varmasti nähneet jo kaiken. 👀 Lähes ilkosillaan tuntemattoman edessä pyöriminen voi ymmärrettävästi tuntua todella vaivaannuttavalta, mutta ethän suotta stressaa tilannetta liiaksi. Rusketuksesta vastaava ammattilainen on paikalla sinua varten ja keskittyy työssään tasaisen lopputuloksen luomisen lisäksi myös turvalliseen ja mukavaan asiakaskokemukseen.

Tärkeää hoidon jälkeen!
 • Ei kiirettä! Kuivattele ihoa hetki (~5 min) kaikessa rauhassa ennen pukeutumista.

 • Asu vapaa, mutta suosittelemme pukeutumaan rusketuksen suihkuttamisen jälkeen tummiin ja väljiin vaatteisiin. Mitä vähemmän hankausta, sen parempi.

 • Ota rennosti 🧘 Vältä hikoilua, tiukkoja/hankaavia vaatteita sekä kosketusta veden kanssa ainakin loppupäivän ajan. Hikijumppa ja tiskivuori voivat odottaa huomiseen.

 • Vesipesu riittää 💦 Käy suihkussa 8–24 tuntia suihkurusketuksen jälkeen ja taputtele iho pyyhkeellä suihkun jälkeen kuivaksi, älä hankaa. Saunominen on varoajan jälkeen sallittua, mutta kovat löylyt ja hikoilu vauhdittavat rusketuksen kulumista.

 • Nyt viimeistään olisi löydettävä luottokosteusvoide 🧴 Kosteuta ihoa joka päivä rusketuksen jälkeen, jotta väri ihon pinnassa säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään ja kuluu pois tasaisesti.

 • Ylläpidä kotikonstein. Halutessasi voit ylläpitää väriä pidempään käyttämällä ihotyypillesi parhaiten soveltuvia, kotikäyttöön tarkoitettuja itseruskettavia tuotteita.

 • Suojakertoimet kauniiseen (ruskettuneeseen) käteen ⛱ Suihkurusketus ei suojaa auringolta, joten älä unohda auringolta suojautumista asianmukaisin tuottein!

Ei kannata säikähtää ja panikoida ja suunnata suoraan lähimpään suihkuun, vaikka väri alkaisikin näyttää liian tummalta jo ennen kuin suihkuun olisi sopivaa mennä. Kyseessä on rusketusaineen levittämistä helpottava karttaväri, joka tummentaa lopputulosta, mutta peseytyy pois ensimmäisellä suihkukerralla.

Entä jos suihkurusketus epäonnistuu?

Yllättikö kaatosade rusketuspäivänä? Jouduitko juoksemaan bussiin hiki otsalla? Tai valitsitko ehkä sittenkin liian tumman sävyn?

Joskus käy niin, että suihkurusketuksen lopputulos ei olekaan mieluinen tai hoitolan käyttämä tuotesarja ei syystä tai toisesta sovellu omalle ihotyypille, jolloin rusketusta on mahdollista korjata ihoa kuorimalla. Voit joko yrittää häivyttää selkeitä rajoja tai kuoria kaiken pois. Myös saunassa käynnistä on tässä tapauksessa apua!

Oikein “huollettuna” eli hyvällä kosteutuksella ja hikisiä tilanteita välttämällä väri pysyy ihollasi jopa 2 viikkoa, mutta jos haluat siitä aikaisemmin eroon, voit huoletta tarttua lempikuorintatuotteeseesi aikaisemminkin. 

Photo 19.11.2022, 17.14.01 (1).jpg

Itseruskettavat tuotteet myös kotikäyttöön

Erilaisia vaihtoehtoja eri ihoille ja tarkoituksiin!

Mine-SocialSupport_DarkAsh_ProSprayMist__angel (1).wachowska_pro_beauty_pl.jpg
bottom of page