top of page

Probioottiset hoidot

Expert- kasvohoito

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan sekä yhden valitsemasi lisäpalvelun. Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely

  • käsien hemmotteleva hieronta

  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

 

Täydellinen perusihonhoitoa tukeva kasvohoito!

60 min / 110€

Ultimate Expert- kasvohoito

Ylellinen ja kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus päästä varpaisiin. Hoitoon laskeudutaan puhdistavalla jalkakylvyllä ja selän rentouttavalla käsittelyllä. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan, stimuloivan silmänympäryshieronnan, jalkapohjien kuorinnan ja hieronnan sekä päänahan rentouttavan käsittelyn.

Ah, ultimaattinen rentoutus kasvoille, keholle ja mielelle!

120 min / 158€

Signature- kasvohoito

Kokonaisvaltaisesti rentouttava kasvohoitokokemus. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito jatkuu yksilöllisellä probioottisella kasvohoidolla, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, tehoampullin imeytyksen, kasvojen akupainannan sekä Essen Signature hieronnan. Signature -kasvohoidon yhteyteen valitaan yksi lisäpalvelu.
Vaihtoehdot ovat:

  • päänahan rentouttava käsittely

  • käsien hemmotteleva hieronta

  • silmänympärysalueen stimuloiva hieronta

Hoidon jälkeen olo on samanaikaisesti virkistynyt ja rentoutunut.

Elämyksellinen hemmotteluhetki arjen keskelle!

90 min / 138€

Rauma- kasvohoito

Yksilöllinen probioottinen kasvohoito, joka räätälöidään ihon sen hetken tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää kasvojen akupainannan, lihasjännitystä vapauttavan tai rauhoittavan hieronnan.

60 min/ 89€

Detox & Face-yhdistelmähoito

Kehoa puhdistava ja lymfa-aineenvaihduntaa tehostava kokonaisvaltainen hoito kasvoille ja vartalolle. Sisältää vartalon kuorinnan, DETOX-naamion ja –hieronnan sekä kasvojen pintapuhdistuksen, kuorinnan ja antioksidanttisen hieronnan.

90 min /158€

Anti-cellulite & lifting- vartalohoito

Kiinteyttävä ja kudoksen rasva-aineenvaihduntaa vilkastuttava hoito. Hoito voidaan tehdä koko vartalolle, jolloin vaikutus on ihoa kiinteyttävä tai vartalon ongelma-alueille, jolloin hoidossa keskitytään selluliittikudoksen muokkaamiseen.  Sisältää aktivoivan vartalokuorinnan, antioksidanttisen kaakaonaamion ja muokkaavan hieronnan.

75 min / 138€

Ihon luonnollinen hoitaminen ilman haitallisia kemikaaleja on tärkeä arvo. Iho on kokonainen ekosysteemi ja sen hyvinvointiin vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät. Hoitolassa tehtävissä hoidoissa käytettävä probioottinen ihonhoitosarja tukee ihon omaa luonnollista kykyä pysyä terveenä.

Hoitolassa haluamme lähestyä ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti kartoittamalla ihoon vaikuttavia tekijöitä mm. elintavat, ihon historia ja  eri rasitustekijät. Se antaa hyvän pohjan lähteä työskentelemään kohti paremmin voivaa ihoa. 

Probioottinen ihonhoito on luonnollinen ja tehokas keino hoitaa myös ihon epätasapainotiloja. Meillä on kokemusta ja runsaasti hyviä asiakaskokemuksia aknen, ruusufinnin ja atopian hoidosta. Ota oman ihosi kanssa rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä tekemään töitä kohti hyvinvoivaa ja tasapainoista ihoa.

Skincare

Terve mikrobiomi on luonnollinen tapa pitää iho nuorekkaana. Ihon uudelleenrakentaminen palauttaa ihon mikrobiomin tasapainon luonnolliseen tilaan.

 

Mikrobit ihollasi ovat kuin elävä panssari ja ne suojaavat sinua monilta taudinaiheuttajilta ja tehostavat ihon suojabarriaarin toimintaa. Mikrobit tuottavat myös kosteuttavia tekijöitä mm. hyaluronihappoa. 

 

Probioottisella ihonhoidolla hoitolassa ja kotona voidaan luoda pohja, jossa mikrobit voivat hyvin. Terve mikrobiomi auttaa saavuttamaan rauhallisen ja hyvinvoivan ihon, joka myös ikääntyy hitaammin.

bottom of page